Ballers 5. sezon fragmanı yayınlandı! Yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Ballers dizisinin merakla beklenen yeni sezonu için geri sayım başladı! Yeni sezondan fragman da izleyici ile paylaşıldı!

Nurşah
01 Ağustos 2019 - 12:13
Kültür Sanat

HBO yapımı Ballers dizisi 5. sezonu ile izleyicisinin karşısında olmak için gün sayıyor... Büyük bir merakla beklenen dizinin yeni sezonundan fragman da yayınlandı! Ballers 5. sezon konusu, oyuncuları ve yayın tarihi haberimizde yer alıyor...

19-08/01/ballers-5-sezon-ne-zaman.jpg

Ballers 5. sezon konusu

Amerika Birleşik Devletleri'nin başarılı futbol oyuncusu Spencer Strasmore'un hayatını konu edinen dizi geniş bir izleyici kitlesine sahip. Spencer'ın emeklilik sonrası hayatını konu edinecek olan dizinin yeni sezonu şimdiden büyük bir ilgi uyandırdı bile. Dwayne Jhonson'un başrolde Spencer Strasmore karakteri ile yer aldığı Ballers 5. sezon çok yakında izleyicisi ile olacak.

19-08/01/ballers-5-sezon-fragmani.jpeg

Ballers yeni sezon ne zaman başlıyor?

HBO tarafından izleyici karşısına çıkartılmak için hazırlanan Ballers dizisinin yeni sezon yayın tarihi en sonunda belli oldu. Dram ve komedi türleri ile dikkatleri üzeirne çeken Ballers 25 Ağustos Pazar günü izleyici karşısında olacak...

Ballers 5. sezon fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin