Barbaroslar Dizisinde Set Durdurma Kararı Geldi

Barbaroslar dizisi çekimleri için erteleme kararı geldi. Dizinin setinde durdurma kararı alınmasının nedeni ne? Dizi ne zaman ekranlara gelecek?

Oğulcan Özsezgi
07 Mayıs 2021 - 03:04
Gündem

TRT 1 gerçekten kaliteli dizilere imza atan bir kanal. Özellikle tarih konulu dizilerde çok başarılı yapımlar görüyoruz. Yine bu tarih konulu başarılı yapımlardan birisi de Barbaroslar dizisi olacak.

Dizi, çok uzun zamandır planlanan ve sahneleri birçok kez gündeme gelen bir dizi. Hazırlık süreci zaten uzun süren dizinin çekimleri ise çok yakın bir zamanda başladı. Çekimler çok kısa süre içerisinde başlamıştı ama ne yazık ki çekimlerin durduğu da ortaya çıktı. Bu durum dizi acaba gecikecek mi sorularını da akla getirdi.

Barbaroslar Dizi Çekimleri Neden Ertelendi?

Dizinin çekimlerinin ertelenmesine karar verilmesinin nedeni, senaryoda ya da yapımda iptal kararının olması değil. Yani aslında dizide bir sorun yok. Sorun son dönemde iyice çile haline gelen koronavirüs salgını. Dizinin çekimleri sırasında, bazı oyuncularda virüse rastlandığı ortaya çıktı.

10 kişide virüs testinin pozitif olarak ortaya çıkması ve bunun sonucunda da çekimlerin acil bir şekilde iptal edilmesi kararı alınması gündeme geldi. Çekimlerin iptal edilmesiyle beraber dizinin planlanan yayın tarihinden de sarkma durumu olabileceği ortaya çıktı.

Ama bu kesin mi derseniz değil. Çünkü kaç bölümün hazır olduğu konusunda bir bilgi yok. Bunun yanında öyle basit bir diziden de söz etmiyoruz. Osmanlı Devleti’nin en ünlü kaptanlarından biri olan Barbaros Hayrettin Paşa’nın hikayesinin anlatıldığı bir dizi göreceğiz.

21-05/07/barbaroslar.jpg

Yani bu da demek oluyor ki çok sayıda gemi ve deniz sahnesi var. Haliyle zor bir set olduğunu net olarak anlayabiliyoruz. Engin Altan Düzyatan gibi çok başarılı oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizinin tam yayın tarihi ne zaman olacak göreceğiz.

Şimdilik Barbaroslar dizisi için beklentiler çok yüksek. Çekimlerin ertelenmesi bu beklentilerin boşa çıkması anlamına gelmiyor. Yine büyük bir heyecanla dizinin ne zaman yayınlanacağı bekleniyor. Bakalım bu konuda bir duyuru gelecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin