Tayland yapımı gerilim dizisi Girl from Nowhere'in 2. sezonunda neler olacak?

Tayland yapımı antoloji dizisi "Girl from Nowhere" 2. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi. Yeni sezon konusu, fragmanı, oyuncuları...

Bu okul çok tuhaf...

GIRL FROM NOWHERE DİZİSİ YENİ SEZONUYLA DÖNDÜ!

Nanno adlı gizemli ve zeki bir kızın, farklı okullara transfer olarak her seferinde öğrencilerin ve öğretim kadrosunun yalanlarını ve kabahatlerini açığa çıkarmasını konu edinen Tayland yapımı antoloji dizisi "Girl from Nowhere" 2. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi.

Gizem-gerilim türündeki dizinin 13 bölümlük ilk sezonunun 2018 yılında GMM 25 kanalında yayınlanmasının ardından dijital yayın platformu Netflix, yapımın yayın haklarını satın almış ve ikinci sezonun hazırlıklarına başlamıştı.

Ve 8 bölümden oluşan 2. sezonun tüm bölümleri 07 Mayıs 2021 Cuma tarihinde Netflix takipçileri ile buluştu.

GIRL FROM NOWHERE 2. SEZON KONUSU

Peki, yeni sezonda izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Antoloji dizisinin yeni sezonunda Nanno, daha fazla öğrenciye ve öğretmene yaptıklarının bedelini ödetmek için geri dönüyor. Üstelik o bu kez yalnız değil!

Sezonun açılış bölümünde; okulun en popüler erkek öğrencilerinden biri olan Nanai'nin kızları hamile bırakmak gibi kötü bir alışkanlığı vardır. Buna bir son vermeye kararlı olan Nanno onu kendi silahıyla vurmaya karar verir.

21-05/08/girl-from-nowhere-2-sezondan-haberler.jpg

Esrarengiz Nanno karakterini sıra dışı enerjisiyle Chicha Amatayakul'un canlandırdığı Girl from Nowhere'in oyuncu kadrosunda ayrıca Kitty Chicha Amatayakul, Chanya McClory, Thanawetch Siriwattanakul, Pajaree Nantarat, Thitinan Khlangphet, Chonnikan Netjui, Nutthasit Kotimanuswanich, Tatchapol Thitiapichai, Chanicha Boonpanuvichit, Morakot Liu, Ekawat Niratvorapanya, Anuchyd Sapanphong, Awat Ratanapintha, Claudia Chakrapan, Piyathida Woramusik, Apasiri Kittithanon, Kunchanuj Kengkarnka, Nutnicha Lueanganankhun, Teeradon Supapunpinyo, Penpak Sirikul, Patricia Tanchanok Good, Thasorn Klinnium, Apichaya Phanichtrakool, Bhumibhat Thavornsiri, Patharawarin Timkul, Phantira Pipityakorn, Ploy Sornarin, Yarinda Bunnag gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yeni sezon bölümlerinin senaryosunu Kongdej Jaturanrasamee kaleme alırken; Komgrit Triwimol, Jatuphong Rungrueangdechaphat, Pairach Khumwan ve Sitisiri Mongkolsiri dörtlüsü yönetmen koltuğunu paylaşmakta.

21-05/08/girl-from-nowhere-2-sezon-foto.jpg

Yeni sezonun bölüm rehberi ise şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Hamile" (49 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Gerçek Aşk" (38 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Minnie ve Dört Ceset" (44 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Yuri" (42 dakika)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Eziyet Sistemi" (46 dakika)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Kurtuluş" (49 dakika)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "JennyX" (49 dakika)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Yargı" (44 dakika)

"Girl From Nowhere" Netflix 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin