Masumiyet Final Bölümü Belli Oldu

Masumiyet final bölümü için bilgiler geldi. Masumiyet final bölümü ne zaman yayınlanacak? Dizi neden bu kadar erken final yapma kararı aldı?

Oğulcan Özsezgi
07 Mayıs 2021 - 02:46
Gündem

Bir haftadır Masumiyet final iddiaları gündeme geliyor. Daha dün yeni bölüm için karar aşamasında olduklarını söylemiştik. Dizinin 11.bölümü 5 Mayıs tarihinde yayınlandı ve açıkçası yeni bölümün reyting durumu önemliydi.
Paylaştığımız yazıda da söyledik.

Bu bölümde reytingler iyi gelirse, diziye bir şans verme belki yoluna devam ettirme kararı da gelecekti. Fakat beklendiği gibi yine dizi düşük reyting alırsa, o zaman çanlar çalacak deniyordu. İşte o bel bağlanan reyting sonuçları ortaya çıktı.

Masumiyet Final Kararı Ortaya Çıktı ve Final Bölümü Belli Oldu

11.bölümde istenen reytingler alınamadı. Yine reytinglerin düşük olduğu anlaşılınca son şans ortadan kalkmış oldu. Şimdi söylenen dizinin final kararının kesinleşmiş olduğu. Aslında çok ünlü oyuncular var ve iyi bir başlangıca adım atılmıştı.

Fakat demek ki hikaye istenildiği gibi gitmedi ya da hikayenin işleyişi bekleneni vermedi. Sonuçta dizi 11 bölüm dayandı. Final kararı sonrasında ise en azından bir final bölümünün ise yayınlanacağı söyleniyor. Bu bölüm ise sanıldığı gibi 12.bölüm olmayacak. Dizi 1 bölüm daha devam edecek. Sonuçta 13.bölümde final yapılacak.

Bu kadar kısa bir süre içerisinde final kararının gelmiş olması aslında gerçek anlamda şaşırtıcı. Söylediğimiz gibi yüksek reytinglerden hızlı bir düşüş bu durumun ana nedeni olarak gözükebilir.

21-05/07/masumiyet-final.jpg

 

Daha önce birçok dizide de benzer senaryolar karşımıza çıktı. Bu kez güçlü kadronun da bir etkisi olmadığı kesin. Dizinin finalinin nasıl yapılacağına gelince, onun için şu an bilgimiz bulunmuyor.

Tabii ki dizi seyrinden çıkmış olacak ve alternatif bir final göreceğiz. Sonuçta planlanan 13 bölümde final yapılması değildi diye düşünüyorum. Yeni bölümlerde bu konuda bilgi sahibi olacağız. 12.bölümde durum biraz daha şekillenecektir orası kesin duruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin