Mini dizi Sam'in Oğulları: Şeytani Tarikatın İzinde Netflix'te başladı!

Kapanmış bir dosya yalnızca başlangıçtı... Gerçek suç belgesel dizisi "Sam'in Oğulları: Şeytani Tarikatın İzinde (The Sons of Sam: A Descent Into Darkness)" Netflix'te başladı. Konusu, fragmanı...

Kapanmış bir dosya yalnızca başlangıçtı...

"Bir yıl üç gündür New York'ta kayıplara karışan katil David Berkowitz. Polisin, Sam'in Oğlu olduğunu düşündüğü kişi yakalandı. Ancak bu vakanın gerçek hikâyesini görmezden geldiler..."

MİNİ DİZİ "SAM'İN OĞULLARI: ŞEYTANİ TARİKATIN İZİNDE" BAŞLADI

Anlatıcılığını Paul Giamatti'nin üstlendiği gerçek suç belgesel dizisi "Sam'in Oğulları: Şeytani Tarikatın İzinde (The Sons of Sam: A Descent Into Darkness)" Netflix'te başladı.

05 Mayıs 2021 Çarşamba günü Netflix platformuna eklenen mini dizinin sezonu 4 bölümden oluşmakta.

21-05/07/samin-ogullari-poster.jpg

Sam'in Oğlu vakasını derinlemesine inceleyen yapım; bu vakanın, cinayetlerin satanist bir tarikatla ilişkili olduğuna inanan gazeteci Maury Terry için ömrünü vakfettiği bir saplantıya dönüşmesini konu ediniyor.

Tarihler Ağustos 1977'yi gösterdiğinde David Berkowitz yakalanıp tutuklanır ve New York'ta esen korku rüzgârı sona erer. Ancak gazeteci Maury Terry bu karmaşık ve gizemli hikâyenin bununla bitmediğine inanmaktadır.

Sezonun, süreleri 58 ile 62 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Lağımlardan Merhaba" (58 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "44 Kalibreli Katilin Peşinde" (62 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "The Ultimate Evil" (58 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Paranoya" (62 dakika)

21-05/07/the-sons-of-sam-descent-into-darkness.jpg

Mini dizinin yönetmen koltuğunda Joshua Zeman (Cinayet Dağı) oturuyor.

Yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Zeman ile birlikte Brian Devine, Zara Duffy, Sara Enright ve Dave Sirulnick'ten oluşuyor.

"The Sons of Sam: A Descent Into Darkness" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin