Barry 2. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Oyuncu olmaya karar veren Barry ismindeki kiralık katilin eğlenceli hikayesini ekranlara getiren HBO komedisi Barry'nin yeni bölümünde neler olacak? Barry 2. sezon 5. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

HBO'nun üçüncü sezon onayını alan ödüllü komedi dizisi "Barry" geçtiğimiz hafta sonu "What?!" isimli bölümle ekranlara geldi.

BARRY 2. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sally'nin geçmişinde önemli yeri olan eski kocasının Los Angeles'a gelişi Barry'nin sabrının test edilmesine neden olur. Gene, oğlunun hazırladığı hoş bir sürprizle karşılaşırken; bir yandan da Barry'i değişimin mümkün olduğu konusunda cesaretlendirir. Monroe, Barry'i ele vermekten vazgeçse de artık her şey için çok geçtir.

19-04/27/barry-2x04-kare.jpg

BARRY 2. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ! BARRY'DEN YENİ REKOR!

Yeni sezonunun dördüncü bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 1.94 milyon izleyici rakamlarını elde eden Barry geçen hafta kırdığı rekoru bu bölümüyle yeniledi ve ortaya çıkan bu verilerle şimdiye kadarki en yüksek izlenme oranlarına ulaşmış oldu. Game of Thrones ile peş peşe yayınlanmış olmasının etkisiyle izlenme oranlarını yükselten dizi ikinci sezonunu bu civarlardaki reytinglerle sürdürecek gibi.

Barry geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanaldan resmi 3. sezon onayını almıştı.

BARRY 2. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Barry; Alec Berg & Bill Hader'ın senaryosunu kaleme alıp, Bill Hader'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "ronny/lily" ile 28 Nisan 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

BARRY 2. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Barry'nin (Bill Hader) yaşadığı bir karşılaşma asla tahmin edemeyeceği şaşırtıcı etkiler ortaya çıkarır.

"Barry" 2. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin