Bir Aile Hikayesi Tuğrul (Cihat Tamer) kimdir?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi oyuncu kadrosu ile de sıcak aile hikayesi ile de büyük beğeni topluyor. Bir Aile Hikayesi 8. bölümde gördüğümüz Tuğrul bey kimdir, gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
27 Nisan 2019 - 11:43
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi oyuncu kadrosu ile de sıcak aile hikayesi ile de büyük beğeni topluyor. Bir Aile Hikayesi 8. bölümde gördüğümüz Tuğrul Bey kimdir, gerçek adı nedir?

Bir Aile Hikayesi Tuğrul kimdir?

19-04/25/cahit-tamer-1556203512.JPG

Tuğrul Bey, Reyhan'ın babasıdır. Eski bir hakimdir. Emekli olan Tuğrul Bey oldukça kuralcı ve cumhuriyetçi bir babadır. Kızı için çok iyi bir evlilik hayal etmiştir ve Cem ona yetersiz gelmektedir. Cem ile kayınpeder - damat çatışmaları yaşamaktadır. 

Bir Aile Hikayesi dizisinde Tuğrul Bey karakterini Cihat Tamer canlandırmaktadır.

Cihat Tamer kimdir?

19-04/25/cihat-tamer-1556203616.JPG

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olduktan sonra, 1959'da Bakırköy Halkevi'nde amatör olarak tiyatroya başladı. 1961'den itibaren sırasıyla Münir Özkul Tiyatrosu, Bulvar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Üsküdar Oyuncuları, Dostlar Tiyatrosu ve Cihat Tamer-Ercan Yazgan Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda görev aldı. Sinema filmleri ve tv dizilerinde oynadı. Sanatçı Çasod üyesidir. 1988 yılında Perihan Abla ile başlayan televizyon hayatı boyunca: Bizimkiler, Kırmızı Kart Osman, Mahallenin Muhtarları, Eşref Saati, Aşk Her Yaşta, Sen misin değil misin?, Talih Kuşu, İşler Güçler gibi sayısız yapımda rol almıştır. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin