Batwoman dizisinin başrol oyuncusu belli oldu!

Sevilen dizinin yeni başrolü belli oldu.

Merve Mutlu
10 Temmuz 2020 - 12:45
Gündem

The CW'de yayınlanan Batwoman dizisi, büyük bir ilgi ile izleniyor. Karanlık Gotham sokaklarında geçen ve sosyal adaleti sağlamak için Batwoman adıyla harekete geçen karakterin hikayesinin anlatıldığı Batwoman dizisi için geri sayım başladı. 

20-07/10/batwoman.jpg

Üstün yeteneklere sahip bir savaşçı olan Kane, Gotham'ın en ünlü kahramanı Batman'dan esinle kişisel servetini suça karşı savaşmak için kullanmasını konu alan dizinin başrol oyuncusu Ruby Rose'un geçtiğimiz mayıs ayında kadrodan ayrıldığı açıklanmıştı. Rose^ve yapım ekibinin çok iyi anlaşamadığının da ortaya çıkması ile yeni başrol arayışı başlamıştı. Yeni başrol oyuncusu  Javicia Leslie, dizide Kate Kane'i değil; Ryan Wilder adlı yeni bir karakteri canlandıracak. Ryan Wilder polisleri atlatarak uyuşturucu kuryeliği yapan, dövüş konusunda yetenekli, sıradan kahramanlardan uzak biraz yabani ancak çok sempatik, atletik ve tutkulu biri olarak karşımıza çıkacak. Batwoman dizisi 2021 yılının Ocak ayında yine Pazar günleri ekranda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin