Merve Mutlu
10 Temmuz 2020 - 14:05
Gündem

Kaliteli ve zengin içerikleriyle yayın yapan D-Smart, yayınlarını zenginleştirmeye ve yeni içerikler için yatırımlar yapmaya devam ediyor. 3 Ekim’de Soho House İstanbul’da  yepyeni dizilerinin ilk gösterimini yapan D-Smart Alex Rider dizisinin de ilk fragmanını göstermişti.

20-07/10/haluk-bilginer.jpg

Anthony Horowitz’in özellikle İngiltere başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan Alex Rider, Yapımcılığını Eleventh Hour Films’in üstlendiği yönetmeliğini Andreas Prochaska ile Christopher Smith’in yaptığı bir proje olarak yayına hazırlandı.  Amcasının ani ölümüyle hayatı değişen genç ajan Alex’in hayatını konu alan dizinin çekimleri İngiltere ve Romanya'da yapıldı. Kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizide kötü adam Dr. Hugo Greif rolünü ise  dünyaca ünlü, Emmy ödüllü Türk oyuncu Haluk Bilginer üstlendi. 

Alex Rider başlıyor!

20-07/10/alex-rider-basliyor.jpg

İlk bölümü 10 temmuz Cuma günü D-Smart’ın yenilenen digital yayın platformu D-Smart GO’da yayınlanmaya başlayacak olan dizi 8 bölümden oluşuyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin