Lucy Liu iş yeri komedisi ile ekranlara geri dönüyor! ABC'nin yeni dizi projesini tanıyalım!

Yakın geçmişte Elementary ve Why Women Kill dizilerinde izlediğimiz aktris Lucy Liu yeni bir komedi dizisi ile ulusal kanala geri dönüş yapıyor! ABC'nin iş yeri komedi dizisini tanıyalım...

ABC'nin geliştirme aşamasında "Bossy" ve ardından "Kids Matter Now" olarak isimlendirilen iş yeri komedisi türündeki yeni dizi projesinin başrolüne Lucy Liu getirildi!

ABC'NİN YENİ İŞ YERİ KOMEDİSİNDE BAŞROL LUCY LIU'NUN!

Henüz resmi ismi netleşmeyen yapımın arkasında Better with You yaratıcısı Shana Goldberg-Meehan, CBS Television Studios ve 20th Century Fox TV bulunuyor.

LUCY LIU NASIL BİR KARAKTERE HAYAT VERECEK?

Yakın geçmişte CBS All Access platformunun Why Women Kill dizisinde izleyici karşısına çıkan Liu dizide geniş çaplı ve başarılı bir modern mobilya şirketi olan Shelter'ın sert ve güçlü başkanı Devin'i canlandırıyor.

20-07/10/lucy-liu-abc.jpg

Güçlü, başarısızlığa alışık olmayan, bunun yanında çalışan ebeveynlere tahammülü olmayan Devin bir bebeği evlat edindiğinde işler değişir.

Devin, ebeveynlik görevi için hazırlıksız bir durumdadır ve nasıl anne olacağına dair vermesi gereken mücadeleyi tamamen kaybetmiş hissetmektedir. Artık üç çocuk annesi olan asistanı kendisi için ofis dinamiklerini altüst eden beklenmedik bir akıl hocası haline gelmiştir.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Çoklu kamera tekniğiyle çekilecek komedi dizisinin yazar-yürütücü yapımcılığını Shana Goldberg-Meehan (Friends), yönetmenliğini ise Christine Gernon (Speechless) üsteniyor.

20-07/10/lucy-liu-komedi-dizisi.jpg

Projenin yapımcı kadrosunda da yer alan Liu son olarak CBS'in Jonny Lee Miller'lı modern Sherlock uyarlaması Elementary'de Dr. Joan Watson ve CBS All Access platformunun Why Women Kill dizisinde Simone Grove karakterlerine hayat vermişti.

Difficult People, Southland, Marry, Cashmere Mafia, Dirty Sexy Money ve Ally McBeal aktrisin rol aldığı diğer televizyon işleri arasında yer alıyor.

Pilot bölüm onayının resmi dizi onayına dönmesi halinde Liu, Elementary'nin ardından bir başka Amerikan ulusal kanal dizisinde daha karşımıza çıkmış olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin