Bay Yanlış'ın Özgür'ü Can Yaman yeni bir reklam kampanyasının yüzü oldu! Ne kadar kazanacak?

Ekranların sevilen ismi Can Yaman yeni bir reklam kampanyasının yüzü oldu.

Merve Mutlu
29 Temmuz 2020 - 11:48
Gündem

Hem Türkiye'de hem de dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı ve yakışıklı oyuncu Can Yaman, şimdilerde başrolünü Özge Gürel ile paylaştığı Bay Yanlış dizisinde hayranlarının karşısına çıkıyor. Sevilen oyuncu yeni bir reklam kampanyası için de anlaşma imzaladı. 

20-07/29/can-yaman.png

Son dönemlerde romantik komedi dizilerinin aranan yüzü olan Can Yaman, birbirinden başarılı dizi yapımlarında başrol oynuyor. Yakışıklı oyuncu bir giyim firması ile anlaşma imzaladı. Marka ile 2 yıllık anlaşma yapan yakışıklı oyuncunun alacağı rakam da merak edilirken, yıl başına 1 milyon 500 bin TL olmak üzere toplam 3 milyonluk anlaşma yaptığı iddia edildi. Ayrıca Bay Yanlış dizisinde canlandırdığı Özgür karakterinin de giyiminin bundan sonra gömlek ağırlıklı olacağı öğrenildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin