Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisi Kefaret'in yönetmeni belli oldu!

Ekranların sevilen ismini başrolde tutan yeni dizinin yönetmeni belli oldu.

Merve Mutlu
29 Temmuz 2020 - 13:41
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca: Vahşi Şeyler, İkinci Bahar, 90-60-90, Melekler Adası, Belalı Baldız, Ezo Gelin, Sensiz Olmaz, Sultan, Bebek İşi, Paramparça, Cinayet, Muhteşem Yüzyıl  Kösem, Selanik 1920 Destanı ve Gülperi gibi dizi projelerinde başarıyla rol alan başarılı ve güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni bir dizi ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. 

20-07/29/nurgul-yesilcay.png

Fox ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlıklarına başlanan yeni dizi Kefaret'in senaryosunu Mahinur Ergun yazıyor. Deniz Çakır'lı Şahmeran dizisinden de teklif alan başarılı yönetmen Hilal Saral'ın da yönetmen koltuğuna oturacağı dizi büyük heyecan yarattı.  Cast direktörlüğünü Blacklist'in yaptığı Kefaret'in oyuncu kadrosu ise henüz netleşmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin