Burak Sevinç Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Sevilen oyuncu Burak Sevinç yeni dizisiyle geliyor.

Merve Mutlu
29 Temmuz 2020 - 11:41
Gündem

En son, erken final yaparak ekranlara veda eden Leke dizisinde başrol oynayan başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Sevinç, yeni sezonda yeniden bir dizi ile ekranlarda olacak. Sevinç yeni dizisinde bir ruh doktorunu canlandıracak.

20-07/29/kirmizi-oda.png

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanmak üzere Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan ve ilk tanıtımı Survivor yarışmasının final bölümünde izleyici ile buluşan Kırmızı Oda dizisinin hazırlıkları sürüyor. Doktor hanım karakteri ile başrolünde Binnur Kaya'nın yer alacağı, Tülin Özen Doktor Piraye'yi, Ecem Uzun Stajyer Doktor Nihal'i, Meriç Aral da Doktor Ayşe'yi canlandıracak.

Burak Sevinç Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda!

20-07/29/burak-sevinc.png

Ekranların sevilen oyuncusu Burak Sevinç de Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil oldu. Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı yeni dizide Doktor Deniz karakterini Burak Sevinç canlandıracak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin