Merve Mutlu
29 Temmuz 2020 - 10:54
Gündem

Blutv için hazırlanan ve başrolünde, Behzat Ç. dizisinin Ercüment Çözer karakterini canlandıran ve yine bu karakteri canlandıracak olan Nejat İşler'in yer alacağı yeni dizi Saygı'dan ilk tanıtım yayınlandı.

20-07/29/saygi-dizisi.png

Dizinin başrol kadın oyuncusunun Rojda Demirer olacağının açıklanmasının ardından Miray Daner, Boran Kuzum, Erkan Can ve Tansu Biçer'in de kadroda olduğunun açıklandığı diziye en son Nejat İşler'in canlandırdığı Ercüment Çözer karakterinin gençliğini canlandırmak üzere Furkan Didim katıldı. Yayınlanan tanıtımda: "Devletlerin yazılı adaletlerinde görgüsüzülüğün, bencilliğin, kibrin bir cezası var mı, yok!" sözleri ile sisteme kafa tutan bir adam olarak gördüğümüz Nejat İşler büyük heyecan yarattı. 

Ne zaman başlayacağı bilinmeyen dizi, yeni sezonun iddialı projeleri arasına adını yazdırmaya aday gibi görünüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin