Furkan Didim Saygı dizisinde Nejat İşler'in gençliğini canlandıracak!

Yeni dizi Saygı'nın kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
29 Temmuz 2020 - 10:27
Gündem

Başrolünde, Behzat Ç. dizisinde Ercüment Çözer karakterini canlandıran ve en son Çukur dizisinde rol alan Nejat İşler'in, yine Ercüment Çözer karakterini üstlendiği bir dizi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Saygı dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Kadrosuna yeni isimlerin katıldığı dizi merak uyandırmaya başladı bile.

20-07/29/saygi.png

Oyuncu kadrosunda: Daha önce Vatanım Sensin dizisinde de beraber rol alan Miray Daner ile Boran Kuzum'un yanı sıra Erkan Can, Itır Esen, Rojda Demirer ve Tansu Biçer'in de yer alacağı açıklanan yeni dizi Saygı'nın hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Blutv'de yayınlanacak olan dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Son katılan isim ise Nejat İşler'in gençliğini  canlandıracak olan Furkan Didim oldu. Didim daha önce Suskunlar ve 7 Yüz adlı dizilerde rol almıştı.

20-07/29/furkan-didim.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin