Beastars 2. sezon bol gizem ve gerilimle geldi!

Bol gizem, bol gerilim ve daha önce hiç görülmemiş canavarlar... Beastars 2. sezon Netflix'te başladı! Yeni sezon detayları...

Beastars; bol gizem, bol gerilim ve daha önce hiç görülmemiş canavarlarla dolu yepyeni bir sezonla geri döndü!

Paru Itagaki imzalı manga serisinden uyarlanan fantastik anime dizisi "Beastars"ın 2. sezonu Netflix'te başladı.

BEASTARS 2. SEZONDA İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Her türden canlının bir arada yaşadığı bir dünyada nazik bir kurtun gittiği okulda işlenen bir cinayetin ardından yırtıcı güdülerinin farkına varmasını konu edinen dizinin yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

2018 Manga Taisho Ödülü dâhil birçok ödül kazanan yapımın ikinci sezonunda; yırtıcı içgüdülerini kabullenen Legoshi, Hal'ın iyiliği için daha güçlü olmaya yemin eder. Bu sırada otçul katil hâlâ elini kolunu sallayarak serbest bir şekilde dolaşmaktadır.

21-07/19/beastars-karakterleri.jpeg

Sezonun açılış bölümü olan "A Teen's Never-Ending Alarm"da; ortalık biraz sakinleşmiş olsa da Tem'i kimin öldürdüğü henüz çözülmemiştir ve Rouis kayıptır. Okulda ise hayaletler ve tuhaf olaylar hakkında söylentiler giderek yayılmaktadır.

Beastars'ın 2. sezonu, ilk sezon gibi 12 bölümden oluşmakta.

24'er dakikalı bölüm isimleri "Bir Gencin Hiç Bitmeyen Paniği", "Gri Polis Tazısı Kaçıyor", "Değişimler", "Karmakarışık", "Gerçeği Kabul Et", "Uç Git, Ey Ahlaksız!", "Unutulmaz Nezaket", "Kendi Gölgelerimize Gülerken", "Bozuk Bir Elektrikli Vantilatör", "Şefin Endişesi", "Güç Kazanmak" ve "İsyanın Tadı" olarak sıralanıyor.

21-07/19/beastars-dizisi.jpeg

Dizinin seslendirme kadrosunda ise Chikahiro Kobayashi, Sayaka Senbongi, Yuki Ono, Atsumi Tanezaki, Junya Enoki, Yuma Uchida, Takeo Otsuka, Naoto Kobayashi, Yoshiyuki Shimozuma, Nobuhiko Okamoto, Fukushi Ochiai, Takaaki Torashima, Sayumi Watabe, Genki Muro, Yuichi Iguchi, Yuko Hara, Ikuto Kanemasa, Ouchi Akane, Hibiku Yamamura, Sakura Ando, Akio Otsuka, Mitsuaki Hoshino, Kenyu Horiuchi, Yuki Kaji, Taiten Kusunoki, Subaru Kimura gibi isimler yer alıyor.

"Beastars" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin