İspanyol dizi The Cook of Castamar ilk sezonuyla Netflix'te başladı!

Fernando J. Múñez'in aynı isme sahip romanından uyarlanan İspanya yapımı dönem dizisi "The Cook of Castamar (La cocinera de Castamar)" 1. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi. Diziyi tanıyalım...

1720 yılında Madrid'de yetenekli bir aşçı, aristokratik yaşama yavaş yavaş geri dönen dul bir dükün dikkatini çeker...

Fernando J. Múñez'in aynı isme sahip romanından uyarlanan İspanya yapımı dönem dizisi "The Cook of Castamar (La cocinera de Castamar)" 1. sezon bölümleriyle Netflix kütüphanesine eklendi.

Dizinin ilk sezonu, ilk olarak 21 Şubat - 09 Mayıs 2021 tarihleri arasında İspanya'nın Atresplayer Premium platformunda yayınlanmıştı. Yapım, Netflix yayınıyla birlikte dünya genelindeki izleyicilere açılmış oluyor.

"THE COOK OF CASTAMAR" KONUSU

Iris Ödülleri'nde en iyi senaryolu dizi, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu dâhil dört dalda adaylık elde eden yapımın hikayesi; 1720 yılında Madrid'de yetenekli bir aşçının, aristokratik yaşama yavaş yavaş geri dönen dul bir dükün dikkatini çekmesiyle gelişen olayları merkezine alıyor.

Sezonun açılış bölümünde; yaşadığı sarsıcı kaybın üzerinden yaklaşık iki sene geçen Castamar Dükü büyük bir parti verir. Agorafobisi olan Clara ise yeni işinde kendini kanıtlamak zorundadır.

21-07/20/the-cook-of-castamar-afisi.jpeg

Michelle Jenner, Roberto Enríquez ve Hugo Silva'nın başrolleri paylaştığı The Cook of Castamar'ın 1. sezonu toplam 12 bölümden oluşuyor.

Süreleri 51 ile 69 dakika arasında değişen 1. sezon bölüm isimleri şu şekilde sıralanmakta: "Ana Malzeme", "Kralla Bir Gece", "Credo Ut Intelligam", "Uzaklara Uç", "Karar", "Işığın Olmadığı Yer", "Unutulmamak İçin", "İmkânsız Aşklar", "Gerçek", "Asıl Önemli Olan", "Kalp Atışı", "Herkes Bir Yere Aittir".

Dizinin oyuncu kadrosunda Michelle Jenner, Roberto Enriquez ve Hugo Silva üçlüsüne Maxi Iglesias, María Hervás, Agnès Llobet, Paula Usero, Jean Cruz, Óscar Rabadán, Fiorella Faltoyano, Nancho Novo, Silvia Abascal, Mónica López gibi isimler eşlik ediyorlar.

21-07/20/la-cocinera-de-castamar.jpeg

Tatiana Rodríguez'n yaratıcısı olduğu La cocinera de Castamar'ın ilk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunu Iñaki Peñafiel ve Norberto López Amado ikilisi paylaştı.

"The Cook of Castamar" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin