Behzat Ç. ilk fragmanı yayınlandı! Yeni sezon blutv'de...

Büyük bir heyecanla beklenen Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu için çalışmalar başladı! Yeni sezon Blutv ekranlarında izleyici karşısında olacak...

Nurşah
22 Nisan 2019 - 11:01
Gündem

Geçtiğimiz dönemlerin bir efsane haline gelen televizyon dizisi Behzat Ç. yeni sezon bölümleri ile izleyicisi karşısına çıkmaya hazırlanıyor... Sevilen diziden ilk tanıtım fragmanı izleyici ile paylaşıldı bile! 

Behzat Ç. ilk fragmanı yayınlandı!

Behzat Ç. yeni sezonu ile blutv'de!

Behzat Ç. geçtiğimiz senelerde final yaparak ekranlara veda etmesine rağmen, yeni sezon bölümleri ile ekrana gelebileceğine dair söylentiler her zaman izleyicilerini heyecanlandırıyordu... Bekleyiş en sonunda sona erdi ve yeni sezon bölümleri hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı... Netflix mi blutv mi tartışmalarının ardından, Behzat Ç.'nin yeni sezon bölümlerinin blutv ekranlarında izleyici karşısında olacağı ortaya çıktı!

19-04/22/behzat-c-yeni-sezon-1555919313.jpg

blutv sosyal medya hesaplarından paylaşılan;

Bazı şeyleri ger döndüremezsin.
Berna'yı, Esra'yı, Neşet Ertaş'ı...
Ama tek bir kişi geri döndüğünde , tüm hikaye onunla birlikte geri gelir.
Behzat Ç. yeni sezonuyla yakında sadece blutv'de! 

açıklamalı gönderi kısa sürede büyük bir beğeni kazandı ve Behzat Ç. hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı... Yeni sezon tarihine ilişkin ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin