Çukur'un yeni bölümünde neler olacak? Yüzüklü Akşin'i kaçııyor!

Show tv'nin sevilen fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümünde yaşanacaklar heyecanı yine zirveye taşıyacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
22 Nisan 2019 - 10:23
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli (Yamaç), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu) ve Necip Memili'nin (Cumali) yer aldığı; Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi usta isimleri de kadrosunda buluşturan Çukur dizisinin "Yeni bölümünde neler olacak?" sorusunu sizler için cevapladık..

19-04/22/aksin.png

Çukur'un yeni bölümünde neler olacak?

Show tv ekranlarında rüzgarlar estiren fenomen dizi Çukur'un yeni bölümünde: Tansu Biçer'in canlandırdığı Yücel karakterinin, İlayda Alişan'ın canlandırdığı Akşın karakterini kaçırması dizinin seyrini değiştirecek.

19-04/22/yamac.png

Ay Yapım imzası taşıyan ve 6 bölüm sonra sezon finaline girecek olan dizide, Sena'nın (Dilan Çiçek Deniz) ölümünün ardından tüm dengeler alt üst olmuş, Yamaç bu ölümün sorumlusu olan Yüzüklü'nün peşine düşmüştü. Baykal'ın hayatta olduğunun öğrenildiği ve Sahte Baykal'ın diziye dahil olduğu son bölümün ardından, Sahte Baykal (Ahmet Dizdaroğlu) diziden ayrılırken, Yücel'in Akşin'i kaçırması yeni bir sayfa açacak. 

Haftalardır Yüzüklü'nün kim olduğu sorusu büyük merak uyandırırken, bu hamle Yücel'in Yüzüklü olduğu ihtimalini daha da artıracak..

Timsah Yamaç'ın peşinde.. 

Yamaç Yüzüklü'nün peşine düşerken, diziye yeni dahil olan Timsah karakteri de Yamaç'ın peşine düşüyor. Yamaç'ı bulmak için Cumali'yi kaçıran Timsah, Vartolu'nun Cumali'yi kurtarmak isteyerek yanına gelmesi ile Vartolu'yu da rehin alıyor. 

19-04/22/ukur.png

Yüzüklü kim?

Yalnızca oturduğu yerden olanları izlemeye başlayan Yamaç, Aliço'nun Yüzüklü'nün yüzüğünü getirmesi ile büyük bir kafa karışıklığı yaşıyor. Olanları anlamaya çalışan Yamaç, Selim'in yıllardır ne istediğini de anlamaya başlıyor. Yücel'in ise vereceği mücadele için destek arayışı ilgi çekiyor.. 

Yüzüklü'nün kim olduğunun bu bölümde ortaya çıkması büyük bir ihtimal kazandı.. 

Çukur 2. sezon 29. bölüm fragmanı yayınlandı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin