Merve Mutlu
17 Temmuz 2020 - 11:09
Gündem

Koray Şahin'in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Murat Kaman'ın yazdığı ve yapımcılığını da 25 Film'in üstlendiği Aile Şirketi dizisinin hazırlıkları devam ederken dizi resmen duyruldu. 

Aile Şirketi dizisinin oyuncuları:

20-07/17/aile-sirketi.png

Birbirinden yetenekli ve sevilen isimlerin bir araya geldiği oyuncu kadrosunda Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve usta oyuncu Müfit Kayacan gibi isimlerin yer aldığı Aile Şirketi dizisi Ağustos ayında beIN CONNECT’te yayına girecek. 

Aile Şirketi dizisinin konusu:

20-07/17/aile.png

Bölümleri 20 dakikadan daha da kısa olacak şekilde hazırlanan ve bu özelliği ile alışılmışın dışında bir dizi olacak olan dizi komedi türüyle karşımıza çıkacak. Komedi alanında kendisine önemli bir yer edinen Emrah Kaman'ın hem oyuncu hem senarist olarak karşımıza çıkacağı dizi: zıt karakterlerde olan iki kardeşin aynı ofite çalışmak zorunda kalması ve birbirinden farklı karakterlerdeki ofis çalışanlarının da kardeşlere eşlik etmesiyle komediyi zitveye taşımaya hazırlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin