Merve Mutlu
17 Temmuz 2020 - 12:46
Gündem

Başrolünde idealist bir öğretmen karakteri ile İlker Kaleli'nin yer aldığı, Ceren Moray, Şerif Erol, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Öğretmen dizisinin yeni sezonu hakkında ilk açıklama yapım şirketinden geldi. 

20-07/17/retmen.png

25 Mart'ta 4. bölümüyle Fox TV'de ekranlara gelen ve daha sonra koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilip sezon finali yaptığı açıklanan Öğretmen dizisinin yapım şirketi olan Medyapım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dizinin akıbeti hakkında bilgi verdi. "Bugün sosyal medyada çıkan haberleri okuyunca işin aslını #bizdenduyunistedik. Yayınlandıktan 4 bölüm sonra pandemi sebebiyle ara verdiğimiz dizimiz ‘’Öğretmen’’ için geri sayım başladı. 32 bölüm daha ve her bölüm artan bir heyecanla hangi derslerin alındığını izlemeye hazır mısınız?" diyen yapım şirketi,  Mayıs 2021’ de 36. bölümüyle final yapmasının planlandığını da duyurdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin