Beren Saat Atiye'nin yeni sezonu için sete girdi!

Netflix'in sevilen dizisi Atiye'nin yeni sezon çekimleri başladı.

Merve Mutlu
23 Temmuz 2020 - 12:56
Gündem

Netflix'in sevilen Türk yapımları arasındaki yerini alan Atiye'nin yeni sezon çekimleri başladı. Başroldeki Beren Saat'in duyurusunu yaptığı çekimler büyük ilgi görüyor.

20-07/23/atiye-dizisi.jpg

Başrolünde Atiye karakteri ile ekranların sevilen ismi Beren Saat'in yer aldığı, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger, Civan Canova, Tim Seyfi gibi başarılı ve sevilen isimlerin de yer aldığı Atiye dizisinin 3. sezonu hazırlanmaya başladı.Farkında bile olmadan sürekli aynı şeyi resmeden Atiye adlı kadının, dünyanın en eski medeniyeti olan Göbeklitepe'de bulunan ve daha önce hiç görmediği bir sembolü çizdiğini fark etmesi ile geçmişle bağlantısını keşfettiği dizi, OGM Pictures imzası ile hazırlanıyor. 

Beren Saat Atiye dizisi için sete girdi!

20-07/23/atiye.jpg

Başrol oyuncusu Beren Saat'in "Yeni Ay’da başladık çekimlere, Atiye’nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye’nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim." açıklaması ile duyurduğu çekimler başladı. Yeni sezonun ne zaman yayına gireceği ise merak konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin