Yeni Hayat dizisi ne zaman başlayacak?

Merakla beklenen Yeni Hayat dizisi yeniden sete çıktı.

Merve Mutlu
23 Temmuz 2020 - 10:03
Gündem

BBC’de yayınlanan Bodyguard dizisinin Türk uyarlaması olmak üzere hazırlanan ve başrollerinde Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı Yeni Hayat dizisinin hazırlıkları koronavirüs salgını nedeniyle yarıda kalmış ve merak uyandırmıştı.

20-07/23/yeni-hayat.png

Çekimleri Mart ayında başlayan ve ilk iki bölümü hazırlanan  Karga Seven Pictures imzalı dizi 26 Mart akşamında ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyordu. Harp okulu mezunu ve eskiden özel kuvvetlerde çalışmış olan Adem Şahin'in, zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşi Yasemin'e korumalık yapmaya başlamasını, Yasemin'in kendisini kovdurmak için uğraşmasını ancak aralarındaki ilişkinin zamanla başka bir boyuta geçmesini konu alan dizi salgın nedeniyle ertelenmişti. 

Yeni Hayat dizisi ne zaman başlayacak?

20-07/23/yeni-hayatt.png

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizide Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın gibi isimler bir araya geldi. Zalim İstanbul dizisinden boşalan pazartesi akşamı yayınlanması planlanan dizi yeniden sete girdi. Dizinin Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin