Kırmızı Oda dizisi ne zaman başlayacak?

tv8'in yeni dizisi Kırmızı Oda'nın hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
23 Temmuz 2020 - 10:02
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanmak üzere OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Doğduğun Ev Kaderindir'den sonraki yeni dizi olacak olan Kırmızı Oda dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

20-07/23/kirmizi-oda.png

İlk tanıtımı Survivor yarışmasının finalinde izleyiciye sunulan ve terapi anılarına dayanılarak hazırlanan Kırmızı Oda'nın oyuncu kadrosunda Meriç Aral, Tülin Özen, Ecem Uzun ve Gülçin Kültür gibi isimler yerini aldı. Oyuncuların canlandıracağı karakterler de belli oldu. Binnur Kaya'nın Doktor hanımı canlandıracağı dizide Özen Doktor Piraye'yi, Uzun Stajyer Doktor Nihal'i, Aral da Doktor Ayşe'yi canlandıracak. 

Kırmızı Oda dizisi ne zaman başlayacak? 

20-07/23/binnur-kaya-1595490165.jpg

Banu Kiremitçi Bozkurt'un yazdığı dizi, bayram sonrasında sete çıkacak. Eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda da ekranlardaki yerini alması planlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin