Kırmızı Oda dizisine Gülçin Kültür de katıldı!

tv8'in yeni dizisi Kırmızı Oda'nın kadrosu genişliyor.

Merve Mutlu
23 Temmuz 2020 - 10:02
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanmak üzere OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü doktor ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan Kırmızı Oda adlı dizinin hazırlıkları devam ediyor. 

20-07/23/binnur-kaya.jpg

İlk tanıtımı Survivor programının finalinde izleyici ile buluşan ve başrolünde Binnur Kaya'nın bir terapist karakteri ile yer alacağı dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Meriç Aral, Tülin Özen, Ecem Uzun gibi isimlerin dahil olduğu diziye yeni bir isim daha katıldı.

Gülçin Kültür Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda!

20-07/23/gulcin-kultur-kimdir.jpg

Hazırlıkları süren ve önümüzdeki sezonda ekranlarda olması planlanan Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna yeni katılan isim Gülçin Kültür Şahin oldu. Kültür'ün hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor ve diğer önemli karakterler doktor Murat ve doktor Deniz için de arayış sürüyor.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin