Bergüzar Korel dijital dizi Kanlı Yayın'da rol alacak!

Bergüzar Korel'in yeni dizisi belli oldu.

Merve Mutlu
08 Şubat 2021 - 12:54
Gündem

Zeytin Dalı, Binbir Gece, Adak, Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin gibi birçok başarılı projede yer alan sevilen oyuncu Bergüzar Korel'in yeni dizisi belli oldu. Son olarak eşi Halit Ergenç ile "Azizler" filminde konuk oyuncu olan isim bu kez tercihini dijitalden yana kullanacak.

21-02/08/berguzar-korel.jpg

Vatanım Sensin dizisinin final yapmasının ardından tiyatro çalışmasıyla ilgilenen oyuncu televizyon dizilerinde yer almayacağını ve yorulduğunu açıklayan oyuncu dijital diziyle anlaştı.

Bergüzar Korel dijital dizi Kanlı Yayın'da rol alacak!

21-02/08/berguzar-korel-kanli-yayin.jpg

Acun Ilıcalı'nın yeni yılda yayın hayatına başlayan dijital platformu Exxen'in yeni dizi projelerinden biri de Kanlı Yayın oldu. İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan ve Can Ulkay yönetmenliğinde çekilecek iddialı dizide Neslihan karakterini Bergüzar Korel canlandıracak. Leyla isimli öğrencinin ölümüyle başlayacak olan dizi Saran Medya imzasıyla hazırlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin