Merve Mutlu
08 Şubat 2021 - 13:19
Gündem

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden başarılı dizi projelerinde yer alan ve ekranların sevilen isimlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi'nin hazırlıkları devam ediyor. Dizinin kadrosuna yeni isimler katılıyor.

21-02/08/kivanc-tat.gif

Netflix için çekilen kod adı "Bir Denizaltı Hikâyesi" olan proje için hazırlıklar devam ediyor. Çekimleri Ayvalık'ta yapılan dizide Tatlıtuğ'un partnerinin Özge Özpirinççi olması büyük heyecan yarattı. Yönetmenliğini başarılı yönetmen Tolga Karaçelik'in üstlendiği ve aksiyon - macera türünde olacağı bilinen ve In To The Night dizisinin spinn of'u niteliğinde olan dizi bir grup araştırmacının Yakamoz adlı denizaltıda hayatta kalma mücadelesi anlatacak.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Bir Denizaltı Hikâyesi'nin kadrosuna yeni isimler katıldı!

21-02/08/bir-denizalti-hikayesi.jpg

Sevilen iki ismi başrolde buluşturan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. Kıvanç Tatlıtuğ'un Arman, Özge Özpirinçci'nin ise (nişanlısı Kenan'ı kaybeden) Defne adlı bir denizaltı araştırmacına hayat verdiği dizide Meriç Aral, Ertan Saban, Ecem Uzun ve Alper Saldıran'ın yanı sıra Hakan Salınmış, Onur Ünsal ve Serkan Uzuner de rol alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin