Almila Ada Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda!

Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor.

Merve Mutlu
08 Şubat 2021 - 16:17
Gündem

Star Tv ekranlarının Ay Yapım imzalı, Call My Agent dizisinden uyarlanan dizisi Menajerimi Ara, yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Bir menajerlik şirketinde geçen dizi, ünlüler dünyasının ışıltılı hayatının perde arkasına da ışık tutmaya devam ediyor.

21-02/08/menajerimi.jpg

Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren dizinin kadrosu: Ercan Kesal, Hazal Kaya, Burçin Terzioğlu, Aslı İnandık, Alican Yücesoy, Ozan Dolunay, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Aslı Tandoğan, Derya Baykal, İrem Derici, Ferhan Şensoy, Selen Uçer, Murat Dalkılıç ve Çağatay Ulusoy gibi ünlü isimleri kendi kimlikleri ile konuk olarak ağırladığı senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Almila Ada Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda!

21-02/08/almila.png

Kaderimin Yazıldığı Gün, Adı Efsane, Bir Deli Rüzgar gibi projelerde yer aldıktan sonra Güvercin dizisinde başrol oynayan Almila Ada, Merve karakteri ile Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna adını yazdırdı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin