"Nesrin Cavadzade Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?" sorusunun cevabını Eda Ece verdi!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
08 Şubat 2021 - 17:26
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan bol entrikalı sevilen dizi Yasak Elma bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı dizi, "Şahika öldü mü?" sorusu ile heyecanı yine zirveye taşımayı başardı. 

21-02/08/nesrin-ayriliyor-mu.png

Diziye, Ender'in eski sevgilisi Kaya'nın kız kardeşi olarak dahil olan ve ölümcül fikirleri, komplo teorileri ve entrikaları ile kendisine yer edinen Şahika, şirketteki hisselerine el koyan Hasan Ali'nin evinde bir ölüm sahnesi ile kafaları karıştırmayı başarmıştı. Ortadan kaybolan Şahika'nın nerede olduğu ve ölüp ölmediği merak konusu oldu. Kötü olmasına rağmen sevilen Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılacağı iddiaları gündeme gelirken konuyla ilgili soruları yanıtlayan dizinin fenomen karakteri Yıldız'ı canlandıran Eda Ece bu iddialar hakkında Şahika'nın çok sevilen bir karakter olduğunu belirtti ve "öyle bir şey yok" diyerek ayrılık iddialarını yalanladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin