Camdaki Kız hangi kanalda yayınlanacak?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha dizi oluyor.

Merve Mutlu
08 Şubat 2021 - 11:53
Gündem

Şimdilerde yayınlanan ve büyük başarı elde eden Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinin hikayelerinin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir kitabı daha diziye uyarlanıyor. Daha önce İstanbullu Gelin adıyla bir eseri daha yayınlanan doktorun Camdaki Kız romanı da dizi olacak.

21-02/08/gulsern.jpg

OGM Pictures'ın Gülseren Budayıcıoğlu imzalı yeni dizisi Camdaki Kız için hazırlıklar devam ediyor.  Yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturacağı dizide kimlerin rol alacağı merak edilirken dikkat çeken isimlerin adı geçmeye başladı.

Camdaki Kız hangi kanalda yayınlanacak?

21-02/08/burcu-biricik.jpg

Son olarak "Kırmızı Oda"da Boncuk rolüyle izlediğimiz Burcu Biricik'in, dizinin kadrosunda olacağı belli oldu. En geç Nisan ayında yayınlanması planlanan dizinin erkek başrolü için de Uraz Kaygılaroğlu ile görüşüldüğü ortaya çıktı. Dizinin kanalı da Kanal D oldu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin