Merve Mutlu
08 Şubat 2021 - 11:52
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden beri yüksek izlenmeler alarak adeta fenomenleşen Çukur dizisi tam gaz devam ediyor. Bu sezon final yapacağı bilinen dizinin final tarihi belli oldu. 

21-02/08/ukur.jpg

Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümle 2 yıllık zaman atlaması yaşanacak olan dizide Çukur'un büyük değişimine tanık olurken Efsun'un bebeğiyle görüleceği final tarihi de merak uyandırdı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı dizinin 125. bölümde final yapacağı daha önceden açıklanmıştı.

Çukur ne zaman final yapacak? Tarihi belli oldu!

21-02/08/ukur-final.jpg

Son gelen haberlere göre final haftasının, mayıs ayına denk geleceği yönünde. Yeni bir gelişme olmazsa ya bayram öncesi yani 10 Mayıs gibi ya da bayram sonrası projenin vedasının gerçekleşeceği kulislerde konuşulanlar arasında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin