Law & Order: Organized Crime 1 Nisan'da başlıyor! Diziyi tanıyalım!

Law & Order serisinin yeni uzantısı "Law & Order: Organized Crime"ın başlangıç tarihi duyuruldu. Diziyle ilgili ilk detaylar...

Elliot Stabler geri dönüyor... Ekran klasiği Law & Order serisinin yeni uzantısı "Law & Order: Organized Crime"ın başlangıç tarihi duyuruldu.

LAW & ORDER: ORGANIZED CRIME ÇOK YAKINDA!

Law & Order: Criminal Intent, Law & Order: Trial by Jury, Law & Order: LA, Law & Order True Crime ve Law & Order: Special Victims Unit'in ardından ekranlara gelmeye hazırlanan iki yeni Law & Order uzantısından biri olan (diğeri Law & Order: Hate Crimes) "Law & Order: Organized Crime" dizisinin 01 Nisan 2021 Perşembe günü ekran serüvenine başlayacağı duyuruldu.

Dizinin başlangıcı aynı gün yayınlanan Law & Order: SVU ile crossover şeklinde gerçekleşecek. Crossover; Law & Order: SVU'nun yayını ile başlayıp Law & Order: Organized Crime'ın açılış bölümü ile devam edecek. İlk bölümdeki crossver etkinliği ile birlikte 1999-2011yılları arasında Law and Order: SVU'da yer alan Meloni'nin Stabler ve Mariska Hargitay'ın Olivia Benson karakterleri yeniden bir araya gelmiş olacak.

21-02/07/law-order.jpg

LAW & ORDER: ORGANIZED CRIME NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Dick Wolf'un yapımcılığını üstlendiği dizinin hikayesinin merkezinde Law & Order: SVU'dan tanıdığımız NYPD dedektifi Elliot Stabler (Christopher Meloni) bulunuyor. Yıkıcı bir kişisel kayıptan sonra organize suçla savaşmak için NYPD'ye dönen Elliot Stabler, şehrin en güçlü suç örgütlerinin tek tek üstesinden gelen elit bir görev gücünün önemli bir parçası olarak hayatını yeniden inşa etmeyi planlamaktadır.

Yapımın ana oyuncu kadrosunda Christopher Meloni'ye Dylan McDermott (The Practice, Hostages) ve Tamara Taylor (Bones) eşlik etmekte.

21-02/07/organized-crime.jpg

Wolf Entertainment ve Universal Studio Group'un bir kolu olan Universal Television yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Wolf, showrunner Ilene Chaiken, Terry Miller, Fred Berner, Arthur W. Forney ve Peter Jankowski'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin