Netflix dizisi Hache 2. sezonuyla döndü! Yeni sezon konusu, fragmanı

Şimdi patron o... İspanyol yapımı suç draması "Hache" 2. sezonuyla döndü. Yeni sezon detayları...

Şimdi patron o...

HACHE 2. SEZONUYLA NETFLIX'TE!

1960'lı yılların Barselona'sındaki tehlikeli bir eroin karteli liderinin sevgisini ve itimatını kazanan Helena'nın üst kademelere tırmanmak için ihtiyaç duyduğu becerileri edinmesini konu edinen İspanyol yapımı suç draması "Hache" 2. sezonuyla döndü.

01 Kasım 2019'da yayınlanan sekiz bölümlük ilk sezonun ardından dizinin 2. sezon bölümleri 05 Şubat 2021 Cuma günü Netflix arşivine eklendi. Yeni sezon 6 bölümden oluşmakta.

21-02/05/hache-2-sezon.jpg

HACHE YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Verónica Fernández'in (El Bola) yaratıcısı olduğu, Adriana Ugarte (Fırtına Anı) ve Javier Rey'in (Kokain Sahili) başrolleri paylaştığı yapımın yeni sezon hikayesinde; aradan geçen bir yılın ardından Hache bir eroin üretim laboratuvarı açma fırsatı yakalar, ancak komplocu iş birlikçileri ve sorunlu bir akrabası onun bu planlarını zora sokar.

Sezonun açılış bölümünde; bir düğüne katılan davetsiz misafirin verdiği beklenmedik haberle Hache'nin eline iyi bir fırsat geçer. Ayrıca bir soygun, Vinuesa'nın henüz yeni yakaladığı mutluluğu gölgeler.

Hache'nin süreleri 40 ile 48 dakika arasında değişiklik gösteren yeni sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Miras" (48 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Laboratuvar" (43 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Göze Göz" (47 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Yalnızlıklar" (40 dakika)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Onun Ölmesi Gerek" (42 dakika)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Senin İçin En İyisi" (46 dakika)

21-02/05/hache-izle.jpg

Weekend Studio yapımcılığında hazırlanan Hache'nin oyuncu kadrosu Adriana Ugarte ve Eduardo Noriega dışında Marc Martínez, Pep Ambròs, Núria Prims, Samuel Viyuela, Anna Moliner, Marina Salas, Miquel García Borda, Paolo Mazzarelli, Javier Rey, Ingrid Rubio, Roger Casamajor'dan oluşuyor.

"Hache" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin