Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'dan üzücü haber!

Geçtiğimiz ağustos ayında nikah masasına oturan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden şoke eden bir haber geldi! Çiftin bebek beklediği ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un düşük yaptığı ortaya çıktı!

Gülcan Tarımoğlu
05 Şubat 2023 - 15:41
Magazin

Berk Oktay'dan evlilik teklifi alan Yıldız Çağrı Atiksoy, teklifi kabul etmiş ve çift geçtiğimiz 30 Ağustos'ta dünya evine girmişti. Evliliklerinin hemen ardından ortaya atılan hamilelik iddiaları kafaları karıştırırken Atiksoy konuyla ilgili ilk kez konuşmuştu.

23-02/05/1.jpg

Yıldız Çağrı Atiksoy hamilelik iddiaları karşısında ise şu açıklamayı yapmıştı;

'Herkes soruyor ama hamile değilim. Çocuk tabii ki düşünüyoruz. İkimiz de çok istiyoruz. Rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallah. Kız da olsa erkek de olsa iki isim koyacağız. Kızın isimleri belli, net.”

Ancak gazeteci Akif Yaman'ın haberine göre bebek bekleyen çiftten üzücü bir haber geldi. Yıldız Çağrı Atiksoy'un düşük yaptığı öğrenildi.

Çift, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin