EGO dizisinin Tuncay'ı Ahmet Kayakesen kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

FOX'un başrollerinde Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın rol aldığı yeni dizisi EGO(Erkeğe Güven Olmaz) ilk bölümüyle ekrana geldi. Ego dizisinin Tuncay'ı Ahmet Kayakesen ilk bölümden seyircinin büyük beğenisini topladı. Sosyal medyada #AhmetKayakesen hashtagleri kısa sürede yankı buldu. Ahmet Kayakesen kimdir? Ahmet Kayakesen dizileri neler? Ahmet Kayakesen kaç yaşında? Evli mi? Ego dizisi Tuncay kimdir? Ego dizisi 1. Bölüm izle! Ego dizisi oyuncuları kimler?

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu ise Erkan Birgören ile Tuna Görgün’ün kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi Ego 1. bölümüyle ekrana damgasını vurdu!

Başrollerinde Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı Ego dizisi konusu kadar oyuncularıyla da dikkat çekti!

23-02/05/1-1675623543.jpg

Peki Ego dizisinin Tuncay'ı Ahmet Kayakesen kimdir?

Ahmet Kayakesen, 27 Eylül 1988 İstanbul doğumludur. Çok küçük yaşlarından itibaren okulunda tiyatro oyunları ile alakalı olarak etkinliklere katılan ve zaman içerisinde oyunculuğu ciddi anlamda benimseyen Kayakesen, bu anlamda kendisine geleceğin mesleği olarak oyunculuğu seçmiş ve bu doğrultuda ilerlemiştir.

23-02/05/foor0ydxwaehna5.jpg

AHMET KAYAKESEN HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Nasıl Fenomen Oldum

Bergen

Aynen Aynen

Hercai

Yasak Elma

Koca Bulma Sanatı

Seni Gidi Seni

İki Yalancı

Savaşçı

Badem Şekeri 5

Badem Şekeri 3

Hanım Köylü

Aşk Yalanı Sever

Kertenkele Yeniden Doğuş

Kocamın Ailesi

Çılgın Dersane 3

İLGİLİ İÇERİK

   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin