Gain'in yeni dizisi Dünya Bu 8 Şubat'ta yayında!

Sevilen dijital platform GAİN'in oyuncu kadrosunda Ali Erkazan, Berrak Tüzünataç, Bülent Şakrak, Caner Özyurtlu, Cemal Hünal, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Işın, Erdem Şenocak, Erman Çağlar, Ertan Saban, Güven Murat Akpınar, Murat Kılıç, Muttalip Müjdeci, Ozan Akyol, Sinan Bengier, Şebnem Bozoklu, Toygan Avanoğlu ve Volkan Öge gibi isimlerin yer aldığu yeni dizisi Dünya Bu için geri sayım başladı! Dünya Bu dizisinin konusu ne? Dünya Bu dizisi ne zaman yayınlanacak? Dünya Bu dizisini nereden, nasıl izlerim? Dünya Bu dizisi fragman izle!

Gülcan Tarımoğlu
05 Şubat 2023 - 15:01
Viral

Erman Çağlar, Ozan Akyol (KALT) ve Volkan Öge (Ayak İşleri) ortaklığıyla hazırlanan, yapımcılığını AC Film'in, yönetmenliğini ise Ömer Sinir'in (Gibi) üstlendiği Dünya Bu'da tek bir dünyada geçen 32 farklı hikaye konu alınacak.
 
Dünya Bu dizisinin konusu ne?
Türkiye’deki yeni mizah anlayışının yıldız kadrosunu bir araya getiren Dünya Bu; sevgi, nefret, ihtiras, tutarsızlık, öfke, köfte, muhtar, ateş etmeli sahneler, gerekli gereksiz büyük hareketler, hukukun üstünlüğü, ıssız adamdaki ıssız adam ve daha nicesini içeren otuz iki farklı hikâyeyi tek bir dünyaya sığdırıyor.
 
23-02/05/haber2.jpg
 
İsmini Gazapizm’in aynı isimli şarkısından alan dizi, annelerimizin hiç bilmediğimiz hayatları, seyyar satıcıların bağırırken aslında demeye çalıştıkları, gayya kuyusundan beter ürün yorumları, modaya biraz fazla meraklı olay yeri inceleme polisleri, ilginç gelenekleriyle karış karış Anadolu, kültürlü ve kadın ruhundan anlayan çamaşır makineleri ve bir diziden asla beklemeyeceğiniz daha nice absürtlüğü birlikte sunuyor.
 
23-02/05/haber3.jpg
 
Dünya Bu dizisinin oyuncuları kimler?
lk sezonu 8 bölümden oluşan ve ilk tanıtımı yayınlanan Dünya Bu’nun zengin oyuncu kadrosunda Ali Erkazan, Berrak Tüzünataç, Bülent Şakrak, Caner Özyurtlu, Cemal Hünal, Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Işın, Erdem Şenocak, Erman Çağlar, Ertan Saban, Güven Murat Akpınar, Murat Kılıç, Muttalip Müjdeci, Ozan Akyol, Sinan Bengier, Şebnem Bozoklu, Toygan Avanoğlu ve Volkan Öge gibi isimler yer alıyor.
 
Dünya Bu, 8 Şubat'ta GAİN'de başlıyor.
 
Dünya Bu dizisinin fragmanı yayınlandı! Dünya Bu dizisi fragmanı izle!
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin