Betty 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Ekip için diğer kızlarla bir araya gelip kaykay zamanı! Betty sezon finali bölümünde neler olacak? Betty 1. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

İzleyiciyi genç kaykaycıların dünyasına götüren HBO dizisi "Betty" geçtiğimiz hafta "Perstephanie" isimli bölümle ekranlara geldi!

BETTY 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

2018 yapımı "Skate Kitchen" filmine dayalı olarak geliştirilen ve New York'un erkek egemenliğindeki kaykay dünyasında hayatlarına yön vermeye çalışan bir grup genç kadına odaklanan yapımın yayınlanan son bölümünde; ekibin geri kalanı kendi ilişki sorunları ile mücadele ederken; Kirt arkadaşlıklarını iyileştirmek için alternatif tıbba döner ve son olarak hatalarını kabullenip arkadaşlarından özür diler.

BETTY 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Crystal Moselle'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.02 reyting oranı ve 0.148 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Betty'nin ikinci sezonunun olup olmayacağı henüz belirsiz.

BETTY 1. SEZON 6. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Lesley Arfin'in senaryosunu kaleme alıp; Crystal Moselle'nin (Skate Kitchen) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı ve final bölümü "Ladies on Fire" 05 Haziran 2020 Cuma akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, sezon finali bölümünde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

BETTY 1. SEZON 6. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Ekip için diğer kızlarla bir araya gelip kaykay zamanı!

Oyuncu Kadrosu: Dede Lovelace (Janay), Moonbear (Honeybear), Nina Moran (Kirt), Ajani Russell (Indigo), Rachelle Vinberg (Camille), Reza Nader (Farouk), Edmund Donovan (Bambi), Caleb Eberhardt (Donald), Katerina Tannenbaum (Ash), Jules Lorenzo (Yvette), Brenn Lorenzo (Celia)

BETTY SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDEN DİĞER KARELER

"Betty" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin