Big Little Lies 2. sezon 7. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

HBO'un yeni sezonuyla da çok konuşulan popüler dizisi Big Little Lies'ın sezon finali bölümünde neler olacak? Big Little Lies 2. sezon 7. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

HBO'nun ilk sezonuyla pek çok ödüle layık görülen "Big Little Lies" dizisi geçtiğimiz hafta sonu "The Bad Mother" isimli sezonun altıncı bölümüyle ekranlara geldi. Dizi, bu hafta yayınlanacak bölümüyle ikinci sezonunu noktalayacak.

BIG LITTLE LIES 2. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Liane Moriarty'nin aynı isimdeki romanından uyarlanan; güçlü dostluklara, aile olgusuna ve evlilik hayatının kırılganlığına dair hikayeler ve benzersiz oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Big Little Lies'ın yayınlanan son bölümünde; Dedektif Quinlan, Monterey Beşlisi'nin peşinde koşmaya devam ettikçe işler çözülmeye başlar. Celeste, Mary Louise tarafından hazırlıksız yakalanır. Gordon, Renata'yı hayal kırıklığına uğratmaya devam eder. Bonnie, annesinin çektiği acılara ve süregelmekte olan suçluluk duygusuna bir çözüm bulmak için düşünür taşınır. Ed ise savunmasız bir anında yakalamasının öncesinde Madeline'e sıra dışı bir teklif sunar.

19-07/20/big-little-lies-2x07-foto1.jpg

BIG LITTLE LIES 2. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi, Andrea Arnold'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 1.63 milyon izleyici rakamlarını elde ederek başarılı ekran performansını sürdürdü.

BIG LITTLE LIES 2. SEZON 7. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Big Little Lies; David E. Kelley & Liane Moriarty'nin senaryosunu kaleme alıp, Andrea Arnold'un yönetmen koltuğunda oturduğu ikinci sezon finali bölümü "I Want to Know" ile 21 Temmuz 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/20/big-little-lies-2x07-foto3.jpg

BIG LITTLE LIES 2. SEZON 7. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Monterey Beşlisi hakimin nihai kararına kendilerini hazırlarken her biri kendi yaşamlarındaki çatışmalarla yüzleşir...

Celeste (Nicole Kidman), Mary Louise'e (Meryl Streep) Perry'nin çocukluğundan gelen trajik bir olay hakkında sorular sorar.

Madeline (Reese Witherspoon) ise her birinin yalanlarının Monterey Beşlisi'ni parçaladığı konusunda endişelenir.

"Big Little Lies" (HBO) 2. sezon 7. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin