Euphoria 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

HBO'nun popüler gençlik dizisi Euphoria'nın yeni bölümünde neler olacak? Euphoria 1. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Başrolünde genç oyuncu-şarkıcı Zendaya'yı bulunduran cesur gençlik dizisi "Euphoria" geçtiğimiz hafta sonu sezonun beşinci bölümü "03 Bonnie and Clyde" ile ekranlardaydı.

EUPHORIA 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kimlik arayışındaki bir grup lise öğrencisinin uyuşturucu, cinsellik, travma ve sosyal medya dünyalarında aşk ve arkadaşlık ilişkilerini inişli çıkışlı bir şekilde yürütmeye çalışmalarını konu edinen HBO'nun gençlik dizisi Euphoria'nın son bölümünde; festivalin sonunda Maddy ve Nate bir polis soruşturmasıyla uğraşmak zorunda kalır. Jules, Rue'nun ayıklık hali konusunda kendisini baskı altında hissetmeye başlar. Kat, kafası karışık Ethan'ı görmezden gelir ve yeni yaşam tarzını kucaklar. Cassie, kendisini Daniel'dan uzak tutmaya ve McKay ile olan ilişkisine odaklanmaya çalışır. Cal ise eylemlerinin oğlunu olumsuz etkilediği konusunda endişelenmeye başlar.

19-07/20/euphoria-1x06-foto1.jpg

EUPHORIA 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi, sezonun beşinci bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting ve 0.58 milyon izleyici rakamlarını elde ederek başarılı ekran performansını sürdürdü.

Her hafta yükselmeye devam eden reytingleri sonrasında geçtiğimiz günlerde 2. sezon onayını alan Euphoria'nın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

EUPHORIA 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sam Levinson'ın senaryosunu kaleme alıp; Pippa Bianco'nun yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "The Next Episode" 21 Temmuz 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/20/euphoria-1x06-foto2.jpg

EUPHORIA 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Cadılar Bayramı'nda, Rue (Zendaya), sergilediği davranışlardan ötürü Jules'e (Hunter Schafer) karşı duyduğu güvenden endişe etmeye başlar.

McKay (Algee Smith) futboldaki geleceğini sorgular. McKay'la geçirdiği garip gecenin ardından Cassie (Sydney Sweeney), Daniel (Keean Johnson) ile vakit geçirir.

Kat (Barbie Ferreira), Ethan'ı (Austin Abrams) uzaklaştırmaya devam ederken; Nate (Jacob Elordi) ise hayatını yeniden rayına oturtmak için bir planı uygulamaya koyar.

"Euphoria" (HBO) 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin