Claws 3. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

TNT'nin eğlenceli yaz dönemi dizisi Claws'ın yeni bölümünde neler olacak? Claws 3. sezon 7. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

TNT'nin yaz dönemi dizisi "Claws" geçtiğimiz hafta sonu "Fly Like an Eagle" isimli sezonun altıncı bölümüyle ekranlardaydı.

CLAWS 3. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güney Florida'daki bir manikür - pedikür salonunda çalışan ve hepsi birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip, sırlarla dolu beş kadının başından geçen olaylara, iniş ve çıkışlarına odaklanan hikayeye sahip Claws'ın son bölümünde; kardeşini geri kazanmak için Vali Patel hakkında bildiklerinden başarıyla yararlandıktan sonra zafer kazanmış bir şekilde kumarhaneye geri dönen Desna, Mac ve Melba'nın Dean'e etkisinin sandığından çok daha fazla olduğunu anlar.

19-07/20/claws-3x07-foto2.jpg

CLAWS 3. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Sharon Lee Watson'ın senaryosunu kaleme alıp, Clare Kilner'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 0.81 milyon izleyici rakamlarını elde edip geçen haftaya kıyasla izlenme oranlarını yükseltti.

Dizinin üçüncü sezonu 10 bölümden oluşuyor.

CLAWS 3. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Claws; Sigrid Gilmer'ın senaryosunu kaleme alıp, Jamie Travis'in (The Bold Type, Faking It) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümü "Chicken P***y" ile 21 Temmuz 2019 Pazar akşamı TNT ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/20/claws-3x07-foto1.jpg

CLAWS 3. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Desna (Niecy Nash), Dean'i (Harold Perrineau) Mac (Michael Horse) ve Melba'dan (Rebecca Creskoff) uzak tutmaya çalışırken, Ann (Judy Reyes) ekibin başını daha fazla derde sokar.

"Claws" (TNT) 3. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin