Bilim kurgu severlere Hulu'dan yeni dizi: Brainbox

Hulu ve Fox 21 Television Studios, Christian Cantrell'in kısa bilim-kurgu hikayesi "Brainbox"ın dizi versiyonu için çalışmalara başladı! Brainbox nasıl bir dizi? Konusu ne?

Bilim-kurgu tutkunları için yeni bir dizi yolda: "Brainbox"

BİLİM-KURGU DİZİSİ "BRAINBOX" HULU'DA YAYINLANACAK!

Fox 21 Television Studios, yazar Christian Cantrell'in aynı isimdeki kısa hikayesine dayanan "Brainbox" adlı bir bilim kurgu dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı. Projenin adresi ise dijital yayın platformu Hulu olacak.

Kısa bir süre önce Fox 21 ile kapsamlı genel bir anlaşma imzalayan Dave Kajganich (The Terror, Suspiria) projenin sorumluluğunu üstlenen isim olarak belirlenirken; Littlefield Company'den Warren Littlefield (The Handmaid's Tale, Fargo) kendisine yürütücü yapımcı pozisyonunda eşlik edecek.

20-07/21/brainbox-hulu.jpg

BRAINBOX NASIL BİR DİZİ?

Peki, Brainbox'ta izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Brainbox'ın hikayesi izleyiciyi bir iklim mühendisliği denemesinin başarısızlıkla sonuçlanıp gezegeni aniden bir buzul çağına sokmasının ardından yaşananlara götürüyor.

Bundan sonra dünyanın en güçlü ulusları ekvator boyunca kalan son yaşanabilir bölgeler için büyük bir rekabet içine girerler.

Hayatta kalmayı başaran süper güçlerin birbirine giderek düşman olmaya başladığı bu ortamda genç bir silah uzmanı devrimci, kendi kendini yenileyen bir yapay zeka ordusu yaratmak için görevlendirilir.

20-07/21/yapay_zeka_ordusu.jpg

Projenin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor. İlerleyen dönemde Brainbox için oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin