Merve Mutlu
22 Temmuz 2020 - 10:44
Gündem

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yapacağı, Melis Civelek'in kaleme aldığı ve BKM yapım tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizi Sol Yanım'ın oyuncu seçmeleri devam ederken merakla beklenen başrol erkek oyuncusu da belli oldu. 

20-07/22/zge-yagiz-sol.png

Özge Yağız, Deniz Barut, Cemre Baysel, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin ve Defne Samyeli'nin oyuncu kadrosunda buluştuğu yeni dizinin çalışmaları devam ediyor. Başarılı isimleri bir araya getiren yeni sezonun iddialı dizisinin erkek başrolü de belli oldu. 

Tolga Mendi Sol Yanım dizisinin kadrosunda!

20-07/22/tolga-mendi.jpg

Çalışmaları devam eden ve cast çalışması süren Sol Yanım dizisine en son Yeni Gelin dizisinde rol alan ve yakışıklılığı ile büyük beğeni toplayan Tolga Mendi de katıldı. Konusu ve türü henüz bilinmeyen dizinin önümüzdeki sezon ekranlarda olması bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin