tv8'in yeni dizisi Kırmızı Oda'ya Meriç Aral ve Tülin Özen de katıldı!

Yeni dizi Kırmızı Oda'nın kadrosuna yeni isimler katılıyor.

Merve Mutlu
22 Temmuz 2020 - 10:59
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanmak üzere OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda adlı dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-07/22/binnur-kaya.jpg

Başrolünde bir terapist rolü ile Binnur Kaya'nın yer alacağı yeni dizi, Cem Karcı yönetmenliğinde çekilecek ve senarist Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleminden çıkacak. Bir terapistin yaptığı terapileri konu alacak olan dizinin çalışmaları devam ediyor. 

Meriç Aral ve Tülin Özen Kırmızı Oda'da!

20-07/22/kirmizi-oda.jpg

Hazırlıkları süren yeni dizi Kırmızı Oda'nın kadrosuna yeni isimler katıldı. En son Söz dizisinde karşımıza çıkan Meriç Aral ile en son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Tülin Özen, Kırmızı Oda dizisinin kadrosunda bir araya geldi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin