Nebahat Çehre Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

Menajerimi Ara dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
22 Temmuz 2020 - 11:11
Gündem

Ay Yapım tarafından hazırlıkları yürütülen ve Star Tv'de izleyicilerle buluşmak için gün sayan Menajerimi Ara dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Dünyaca ünlü yapım Call My Agent'tan uyarlanarak hazırlanan Menajerimi Ara dizisinin ilk tanıtımı da geçtiğimiz günlerde izleyiciyle buluştu.

20-07/22/menaker.png

Oyuncu kadrosunda: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimler yer alırken; Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven ve Çağatay Ulusoy gibi isimlerin de konuk olarak yer alacağı açıklaması büyük heyecan yarattı. Özellikle de konukların kendi kimlikleri ile yer alacak olması merak düzeyini artırdı.

Nebahat Çehre Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-07/22/nebahat-cehre.jpg

Birbirinden ünlü ve başarılı isimleri konuk olarak kadrosunda ağırlayacak olan yeni dizinin son açıklanan konuğu da en son ekranların fenomen dizisi Aşk-ı Memnu'da rol alan Nebahat Çehre oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin