Bir Aile Hikayesi'nin Şakir'i Ali Seçkiner Alıcı diziden ayrılıyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisinde hüzünlendiren bir ayrılık..

Merve Mutlu
10 Ekim 2019 - 14:17
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Songül Öden, Celil Nalçakan, Elçin Afacan, Olgun Toker, Birkan Sokullu gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren, Fox ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi finale doğru giderken, kadrosunda üzücü bir ayrılık yaşanıyor. 

19-10/10/bir-aile.jpg

Cumartesi akşamı Fox ekranlarında yayınlanacak olan 17. bölümü merakla beklenen dizi, 20. bölümün yayınlanacağı 2 Kasım akşamında ekran macerasını sona erdirecek. This is us adlı yabancı diziden uyarlanan ve aile sıcaklığı vererek izleyicinin gönlüne taht kuran dizi ekranlardan ayrılırken, diziye sonradan dahil olan bir oyuncu için veda vakti de gelmiş oldu.

Ali Seçkiner Alıcı diziden ayrılıyor! 

19-10/10/akir.jpg

Dizide Olgun Toker'in canlandırdığı Mahur karakterinin yıllar sonra bulduğu biyolojik babası Şakir'i canlandıran ve hasta bir karaktere hayat veren Ali Seçkiner Alıcı, 17. bölümde ölüyor. Şakir'in ölümü ile yıkılan Mahur'u izleyeceğimiz bölüm, izleyicileri gözyaşlarına boğmaya hazırlanırken, Ali Seçkiner de diziden ayrılmış oluyor.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin