Bir dizi daha reyting kurbanı oldu! O dizinin de final tarihi kesinleşti!

FOX'un çarşamba günleri ekrana gelen dizisi Bir Peri Masalı için flaş bir karar alındı. Peki Bir Peri Masalı dizisi final mi yapacak? Bir Peri Masalı dizisi ne zaman bitecek? Bir Peri Masalı dizisi kaçıncı bölümde final yapacak? Bir Peri Masalı dizisinin konusu ne? Bir Peri Masalı dizisi reyting kurbanı mı oldu? Alina Boz kimdir? Tarık Emir Tekin kimdir?

Volkan Usta
08 Aralık 2022 - 17:43
Kültür Sanat

Dizi sektöründe resmen yaprak dökümü yaşanıyor. Bir dizinin daha fişi çekildi. Öncesinde final yapacağı duyurulan fakat sonrasında bu kararın ertelendiği açıklanan Bir Peri Masalı dizisi için nihai karar verildi. İşte detaylar!

22-11/23/bir-peri-masali_9-7.jpg

FOX’un başrollerinde Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’i buluşturan dizisi “Bir Peri Masalı” reytinglere yenik düştü. Medyapım imzalı dizinin 13. bölümde final yapmasına karar verildi.

Kadrosunda Nazan Kesal, Müfit Kayacan, Kadir Çermik, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimlerinde bulunduğu Bir Peri Masalı'nın son 2 bölümü, Fox Tv'nin yeni yapımı 'Hayatımın Şansı'nın Çarşamba akşamları ekrana gelecek olması sebebiyle Salı akşamları ekrana gelecek.

(Birsen Altuntaş)

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin