Sıcak Kafa ekibi diziyle ilgili her şeyi anlattı!

Netflix'in yerli distopik yapımı Sıcak Kafa'nın ekibi dizinin baştan sona nasıl oluştuğunu anlattı. Peki Sıcak Kafa'nın konusu ne? Sıcak Kafa'nın oyuncu kadrosunda kimler var? Sıcak Kafa uyarlama mı? Sıcak Kafa 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Sıcak Kafa nerede çekiliyor?

Volkan Usta
08 Aralık 2022 - 18:03
Kültür Sanat

Yayınladığı andan itibaren oldukça beğenilen Netflix'in yerli distopik yapımı Sıcak Kafa'nın kamera arkası yayınlandı. Sıcak Kafa ekibi madalyonun öbür yüzünü izleyicilerine anlattı!

22-12/08/ekran-alintisi-1670513278.JPG

Tims&B Productions imzası taşıyan kadrosunda Osman Sonant, Haluk Bilginer, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Tilbe Saran, Gonca Vuslateri, Cüneyt Uzunlar, Zerrin Sümer, Hakan Gerçek, Feriha Eyüboğlu, Özgür Emre Yıldırım, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Kubilay Tunçer, Erdem Akakçe, Şebnem Hassanisoughi gibi ünlü isimlerin bulunduğu dizinin nasıl çekildiği, hangi şartlarda oluşturulduğu anlatıldı.

22-12/08/0-1670513398.JPG

Dizinin yönetmeni Mert Baykal ile başroller Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh nasıl bir macera yaşadıklarını ve dizinin nasıl bu aşamaya kadar geldiğini izleyicilerine aktardı.

22-12/08/1-1670513409.JPG

SICAK KAFA'NIN KONUSU NE?

"Konuşmayla bulaşan ve "abuklama" ismi verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünya genelinde, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulan tek kişi, eski bir dilbilimci olarak bilinen Murat Siyavuş'tur. Çevresindeki herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan "Sıcak Kafa"sının sırrının peşine düşmek zorunda kalacaktır.

22-12/08/2-1670513459.JPG

Sıcak Kafa şimdi Netflix'te...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin