Bir kraliçe doğuyor! A Queen Is Born 1. sezonuyla Netflix'te!

Brezilya yapımı "A Queen Is Born (Nasce Uma Rainha)" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te! İlk sezon detayları!

Bir kraliçe doğuyor! Bolca pratik, adanmışlık ve tabii ki sim ile... Gloria Glove ve Alexia Twister hayalleri gerçekleştiriyor...

A QUEEN IS BORN 1. SEZONUYLA NETFLIX'TE!

Şarkıcı-söz yazarı Gloria Groove ve drag yıldızı Alexia Twister'lı eğlenceli reality programı "A Queen Is Born (Nasce Uma Rainha)" 1. sezon bölümleriyle 11 Kasım 2020 Çarşamba günü Netflix arşivindeki yerini aldı.

Brezliya yapımı Nasce Uma Rainha'da; Gloria Groove ve Alexia Twister'ın yeni baştan yarattıkları altı sanatçının sahneye çıkmak için gereken altyapı ve öz güveni kazanmasına yardım ederek drag rüyalarını gerçeğe dönüştürmesine tanıklık ediyoruz.

20-11/11/a-queen-is-born-netflix.jpg

A QUEEN IS BORN BÖLÜMLERİ

Yapımın ilk sezonu 6 bölümden oluşurken bölüm detayları şu şekilde:

- 1. sezon 1. bölüm: "Paola Di Verona" (44 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "Juju Glow" (44 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Sansasyonel İri Carl" (44 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Ramona" (43 dakika)
- 1. sezon 5. bölüm: "Indra Haretrava" (43 dakika)
- 1. sezon 6. bölüm: "Adla Davis" (43 dakika)

Netflix'in ilk Brezilya yapımı reality şov yapımı olan A Queen Is Born izleyiciye drag sanatını yüceltme ve duygusal anlarıyla gözyaşı vadediyor.

Alexia Twister ve Gloria Groove her bir bölümde katılımcıların kendi iç dünyalarındaki divalarını bulmalarına yardımcı olmak için tüm deneyimlerini kullanıyorlar. Alexia ve Gloria bu renkli yolculukta yalnız değiller, karizmatik uzmanların desteklerini de alıyorlar.

20-11/11/a-queen-is-born-foto.jpg

São Paulo merkezli Boutique Filmes yapımcılığındaki A Queen Is Born'un yaratıcıları ise Gustavo Mello & Mari Nunes ikilisi.

A Queen Is Born - Nasce Uma Rainha (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin