Özgü Namal Hükümsüz dizisi ile setlere dönüyor!

Sevilen oyuncu yeni dizisiyle geliyor.

Merve Mutlu
11 Kasım 2020 - 11:17
Gündem

En son Merhamet adlı dizide rol alan ve her projesi büyük bir ilgi ile izlenen başarılı ve güzel oyuncu Özgü Namal bir süredir Muğla Köyceğiz'de reklamcı eşi Serdar Oral ve iki çocuğu ile birlikte köy hayatı yaşıyordu. 4 yıl önce oyunculuğu bırakan oyuncunun eşi hayatını kaybedince Namal büyük bir yıkım yaşamıştı...

20-11/11/zgu-namak.jpg

Bir dönem Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı programda jüri üyeliği de yapan Namal, Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu olan ve 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacağı öğrenilen Exxen'de yer alacak Hükümsüz dizisi için el sıkıştı. Ayla, Müslüm ve Naim'in yaratıcısı Mustafa Uslu'nun hazırlayacağı ve başrolünde Namal'ın yer alacağı yapımın detayları henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin