Bir Zamanlar Kıbrıs'ın ilk fragmanı yayınlandı!

Bir Zamanlar Kıbrıs 1 Nisan'da başlıyor.

Merve Mutlu
22 Mart 2021 - 16:52
Gündem

TMC Film imzası ile TRT1 ekranları için hazırlanan ve çekimleri Lefkoşa ve Gazimağusa başta olmak üzere KKTC'de yapılan Bir Zamanlar Kıbrıs, ekran macerasına başlamak için gün sayarken merakla beklenen ilk fragmanı da nihayet yayınlandı.

21-03/22/pelin.jpg

Dizide sakız tüccarı Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci’yi Pelin Karahan, Türkiye’den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu, nişanlısını ise Gülper Özdemir canlandırıyor. Rum komutan Samson’u Tayanç Ayaydın, Kıbrıs Türk Lideri Rauf Denktaş’a da Devrim Saltoğlu hayat verecek. Beğeni toplayan oyuncu kadrosu ile Kıbrıs'a ait mücadele dönemini anlatmaya hazırlanan dizinin tanıtımı büyük beğeni aldı.

Bir Zamanlar Kıbrıs'ın ilk fragmanı yayınlandı!

21-03/22/bir-zamanlar-kibris.jpg

1 Nisan'dan itibaren görücüye çıkacak olan 26 bölümlük Bir Zamanlar Kıbrıs'ın süresi başta 60 dakika olarak planlanmıştı. Ancak daha sonra süre uzatıldı ve 120 dakikaya çıktı. Yayınlanan ilk tanıtım da büyük ilgi gördü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin